Торти

Торти

Торт Медовик Мiшутка

Срок хранения 15 дней

Тiстечко «Браунi»

Термін зберігання 10 днів

Торт з вершками «Вишня»

Термін зберігання 10 днів

Торт «Наполеон»

Термін зберігання 7 днів

Торт «Медовик»

Термін зберігання: 5 днів

Торт «Снiкерс»

Термін зберігання: 10 днів

Торт «Пiнчер»

Термін зберігання 10 днів

Торт «Сметанник»

Термін зберігання: 5 днів

Торт «Празький»

Термін зберігання 10 днів

"Роса" - виробництво тортів в Харкові.

Торти можна назвати одним з найбільш затребуваних видів кондитерських виробів. Сучасні техніки виготовлення солодощів на виробництві "Роса" дозволяють створювати торти будь-якого рівня складності. Компанія може створювати кондитерські вироби з різними видами коржів і кремів для будь-якого заходу. Смачні ніжні солодощі з якісних продуктів стануть окрасою свята.

Прикраса кондитерського виробу може бути виконана з різних кремів з доповненням з їстівних елементів дизайну. "Роса" створює кондитерські вироби на замовлення і продає торти оптом для дитячих і дорослих свят. У кондитерської фабрики можна замовити солодощі з індивідуальним дизайном або купити вироби з існуючого переліку кондитерських виробів.

Які торти можна купити у кондитерської фабрики "Роса"?

Компанія з виробництва кондитерських виробів пропонує до замовлення наступні найменування тортів:

 - "Медовик"

 - "Шер-Амі"

 - "Наполеон"

 - "Празький"

 - "Каприз"

 - "Снікерс"

 - "Горіховий дім"

 - "Фруктовий"

 - "Сметанник" та інші.

Великий вибір тортів дозволяє купити класичні кондитерські вироби і сучасні солодощі з незвичайними поєднаннями смаків. Асортимент продукції в компанії "Роса" постійно розширюється, що дозволяє споживачам дегустувати смачні новинки кондитерського ринку.

Чому варто вибрати фабрику "Роса"?

Кондитерську компанію "Роса" все частіше вибирають оптові і роздрібні споживачі. Виробник може гарантувати певні переваги.

Асортимент.

У кондитерської фабрики "Роса" асортимент солодощів складає більше десятка варіантів різних тортів. Серед різноманіття виробів компанії можна знайти легкі солодощі з фруктовими кулі і ситні листкові вироби з вершковим кремом.

Якість.

У виробництві кондитерських виробів фабрики "Роса" завжди використовуються тільки якісні продукти від перевірених постачальників. Це гарантує створення смачних солодощів високої якості.

Об'єм виробництва.

"Роса" може виконувати замовлення будь-якого обсягу. Сучасне обладнання фабрики дозволяє виробляти торти в великих кількостях без шкоди для якості продукції.

Купити торти оптом в Харкові у кондитерської фабрики "Роса".

Саме виготовлення та оптовий продаж тортів є одними з головних пріоритетів для компанії "Роса". Вибрати продукцію оптом і в роздріб можна на сайті фабрики. Оформити замовлення можна онлайн або по телефону, через менеджерів компанії.

+38 (050) 403 81 42+38 (067) 621 05 38

+38 (050) 403 81 42
+38 (067) 621 05 38

info@rosa.kharkov.ua

info@rosa.kharkov.ua

Приймаємо заявки.

9:00 - 18:00

9:00 - 18:00

Час роботи.